Relex - Hifferman group
RELEX , EXPERT IN ZWEMBADEN EN WELLNESS

Hifferman group

De Hifferman Groep is een investeringsholding opgericht door de familie Van Hemelrijk. De holding heeft een Vlaamse verankering, die al drie generaties teruggaat. We bedienen zowel lokale als internationale klanten, altijd met aandacht en respect voor de lokale gewoontes. 
 
Onze missie
 
De missie van de Hifferman Groep is het garanderen van de continuïteit van haar participaties.
 
We richten ons op duurzaam ondernemen over generaties heen, en investeren dan ook uitsluitend in lange-termijn-relaties. Hiermee willen we zowel economische als maatschappelijke meerwaarde blijven creëren.  Wat we doen, doen we met en voor mensen. 
 
Onze holding zet doordacht in op diverse markten en sectoren. We bouwen stabiele fundamenten die mens- en maatschappijgericht zijn, en wenden onze rijke expertise aan om creatieve en innovatieve ontwikkelingen te ondersteunen. 
 
In alle sectoren en regio’s waarin we participeren, willen we de meest toonaangevende speler zijn en blijven.
 
Onze waarden
 
De waarden die de Hifferman Group elke dag drijven en doen groeien, zijn de waarden van diepgang en daadkracht. 
 
Diepgang betekent voor onze groep het verwerven van fundamenteel nieuwe inzichten. Die inzichten combineren we met vakmanschap, een niet-aflatende kritische houding, oog voor detail en zin voor perfectie. 
 
Diepgang combineren we met daadkracht. Zo zetten we inzichten om in realiteit. We ondernemen vanuit een sterke klant- en mensgerichtheid, telkens met oog op de haalbaarheid van creatieve inzichten. Beleven, leren en bovenal doorzetten.
 
 
Website Hifferman Group