Relex - Over Relex
RELEX , EXPERT IN ZWEMBADEN EN WELLNESS

Over Relex

De Hifferman groep is een familiaal geleide Belgische holding, die een stevige financiële basis heeft en meer dan 120 mensen tewerkstelt. Relex is het jongste bedrijf van de groep. De ver doorgedreven kennis van techniek en hygiëne, eigen aan alle bedrijven van de Hifferman groep, is bij Relex de basis voor het hanteren van de strengste kwaliteitsnormen voor haar projecten en service.
 
Vanuit de vestigingen in Aartselaar en Kuurne is Relex actief in advies, ontwikkeling, verkoop, installatie en service van hoogstaande wellness inrichtingen en zwembaden voor zowel prive als openbare toepassing. De 25 medewerkers van Relex zijn echte experts in hun vak en delen de vele tientallen jaren ervaring en vakkennis graag met hun klanten.
 
Relex biedt haar klanten niet alleen producten aan, zij adviseert over de inrichting van een project. Relex beschikt daarvoor over een eigen interieur architecte die haar klanten bijstaat om tot een esthetische en financieel haalbaar ontwerp te komen. Ook achteraf kan u bij Relex terecht voor advies en onderhoud.