Relex - Relex Vlarem
RELEX , EXPERT IN ZWEMBADEN EN WELLNESS

Relex Vlarem

Om ons milieu te sparen en om personen te beschermen tegen vervuiling en onveiligheden, heeft de Vlaamse overheid sinds vele jaren richtlijnen opgesteld waaraan vooral bedrijven zich dienen te houden. Deze richtlijnen worden beschreven in het dossier “VLAREM 2”. Het betreft hier milieubelastende bedrijfsactiviteiten. Ook voor zwembaden en whirlpools worden door VLAREM 2 regels opgelegd.
Die bepalen niet alleen de waterkwaliteit, maar ook de wijze waarop die bereikt moet worden. Ook voor de algemene hygiëne moeten we ons houden aan die reglementering. De VLAREM 2 wetgeving is een levende materie, die meermaals wordt aangepast. Relex volgt die regels nauwgezet voor haar klanten.

RELEX is sinds vele jaren gespecialiseerd in die materie en heeft zeer vele referenties. Relex begeleidt de toekomstige uitbater van bij het ontwerp tot de afwerking zodat het project niet alleen conform de wetgeving is, maar zodat de gebruiker de garantie heeft dat het water waarin hij baadt en de vloer waarop hij loopt 100% hygiënisch is.

Ook het legionella vraagstuk wordt bij ons ten gronde aangepakt. Bel ons met uw vragen, wij zetten u graag op het juiste spoor.