Floating - RELEX
RELEX , EXPERT IN ZWEMBADEN EN WELLNESS

Floating

Floating is een nieuwe vorm van relaxen op wellnessgebied, Relex biedt het Relexation Egg aan waardoor u of uw klanten heerlijk tot rust komen. Het gebruik heeft een relaxerend en revitaliserend effect. Daarnaast biedt Relex wellnessprojecten op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Sinds 2010 hebben wij al verschillende projecten tot een fantastisch eindresultaat gebracht. Onze klanten zijn dan ook zeer te spreken over de kwaliteit van onze producten en service. Maak ook gebruik van de mogelijkheden en kies voor Relex!

Floating in een Relexation Egg

Het is nu mogelijk om in een korte tijd een slaaptekort in te halen. Door het gebruik van het Relaxation Egg wordt men in gerevitaliseerd en stapt men uitgerust naar buiten. Midden in de buik van de schelp kan men door floating volledig tot rust komen. Een relaxsessie van 30 minuten kan daarbij la het gewenste effect hebben. Floating is niet alleen het drijven in water, men geniet van rustgevende achtergrondmuziek en licht dat de juiste sfeer creëert. Door dit samenspel wordt het gewenste effect gecreëerd. Het Relaxation Egg is zowel geschikt voor professioneel als particulier gebruik doordat het weinig ruimte in beslag neemt en gemakkelijk is in onderhoud.

Gezondheidsvoordelen

Na een sessie van 30 tot 180 minuten stapt men opgewekt uit het Relaxation Egg. Floating wordt veroorzaakt door gebruik te maken van zout geconcentreerd water. Dit water heeft daarnaast een helend effect en geeft het gevoel in de dode zee te drijven. Doordat het design aan te passen is aan uw smaak heeft u een opvallend item in uw omgeving dat volledig bij uw stijl past. Wilt u ook floating aanbieden? Bestel dan direct of neem contact op voor meer informatie!

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende pagina's:
Descon | Overloopzwembad | Zwembadrealisaties | Waer Waters | Infrarood sauna

Neemt u contact met ons op

Velden met * zijn verplicht

Waarom Relex?

  • Totaalaanpak
  • Wellnessinrichtingen
  • Zwembadinrichting
  • Sinds 2010
Zwembaden
Sauna's
Whirlpools
Float Spa
Stoombaden
Zoutmuren
Ligbanken
Toebehoren
Waterbehandeling
Optimizer