Water, warmte en wellness

Momenten van rust en ontspanning zijn van onschatbare waarde in onze drukke maatschappij. Die ontspanning heeft vele gezichten, maar voor wie écht wil investeren in onthaasten, gaat niets boven water, warmte en wellness.

Relex is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en onderhoud van unieke zwembad- en wellness-projecten. Wij staan voor continue innovatie, superieure kwaliteit en maatwerk voor zowel de particulier als voor professionals.

Ons gamma

Zwembaden, whirlpools, stoombaden, sauna’s,.... Afgewerkt in de materialen die u verkiest. Aangevuld met die extra’s die voor u het verschil maken.

Realisaties

Laat u onderdompelen in onze wellnesswereld. Onze verschillende stijlen, producten en thema’s kunnen u zeker inspireren.

Over ons

Meer dan 25 jaar opgebouwde ervaring en expertise. Onze gespecialiseerde vakmensen staan u bij met raad en daad, in elke stap van uw wellnessproject.

Service

Het Relex Service Center is er zodat u altijd zorgeloos kan genieten. We staan 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 paraat om u in geval van nood bij te staan. Ons ervaren team is thuis in alle zwembad- en wellness-technieken zodat het u snel kan verderhelpen met een deskundig antwoord of professionele oplossing.

E-shop

In onze online wellness-shop vindt u een ruim aanbod aan producten die u maximaal van uw wellness-moment laten genieten. Van geurtjes voor in uw sauna of stoombad tot onderhoudsproducten voor uw zwembad, u vindt ze allemaal terug in onze e-shop.

News, Relex & Wellness topics

Welkom op onze gloednieuwe website!

Laat u inspireren door tal van onze sprankelende foto's, droom weg bij onze bruisende realisaties en ontdek onze volledig geïntegreerde E-shop.

Plan alvast uw winterberging!

Binnekort is het weer winter. Zoals wij onszelf voor de koude behoeden, heeft ook uw zwembad een gepaste beschutting nodig. Maak nu online een afspraak bij de Relex SERVICE dienst om de winterberging van uw zwembad te plannen.

Relex breidt uit

Wij zijn opzoek naar een gedreven Sales Advisor om deel uit te maken van ons team. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje op onze vacature.

Schrijf me in voor de nieuwsbrief