Monoblockzwembad

Monoblockzwembad

Bij een monoblockzwembad wordt alles op voorhand in een fabriek of werkplaats gemaakt. Dat wil zeggen dat het plaatsen van uw zwembad erg snel verloopt. Er moet in uw toen immers bijna niets meer gedaan worden, buiten het eigenlijke plaatsen. Bij Relex in Aartselaar kunt u een monoblockzwembad laten bouwen.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

De eigenschappen van een monoblockzwembad

Heeft u interesse in een monoblockzwembad, ook wel prefab zwembad genoemd? Wij zitten graag even alle eigenschappen op een rijtje, zodat u op de hoogte bent van alle nodige informatie:

  • Een monoblockzwembad wordt op voorhand gebouwd, waardoor het plaatsen erg snel verloopt.
  • Doordat het plaatsen erg snel gaat, is het ook goedkoper dan bouwkundige zwembaden.
  • Zowel vloer en wand zijn volledig naadloos, wat een fijn gevoel geeft.
  • Dit type zwembad kan in verschillende materialen gebouwd worden.
  • Dit type zwembad kan niet op maat gebouwd worden.

Bent u toch specifiek op zoek naar een op maat gemaakt zwembad? Wij bieden allerlei soorten luxe zwembaden op maat aan, zodat u ongetwijfeld de perfecte stijl voor uw tuin of woning vindt!

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u een monoblockzwembad in uw tuin laten plaatsen of wenst u eventueel meer informatie over onze exclusieve zwembaden? Maak dan vandaag nog een afspraak bij onze zwembadbouwers! Dat kan door te bellen naar of via het contactformulier.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?