Overloopzwembad

Bij een overloopzwembad krijgt u een spiegeleffect dat een esthetische meerwaarde biedt aan uw tuin of terras. Bij Relex kunt u terecht voor een professionele bouw van uw zwembad. Bij zowel een overloop- als een onderloopzwembad is het visuele aspect uitmuntend, maar ook de waterdoorstroming is sneller dan bij andere types zwembaden. Zo hebt u gegarandeerd de beste waterkwaliteit.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Hoe werkt een overloopzwembad?

Bij een overloopzwembad loopt het water over de randsteen heen en vloeit het naar de goot alvorens het in de buffertank terechtkomt. Daarna vindt het waterbehandelingsproces plaats d.m.v. de filterinstallatie. Via de bodeminlaten stroomt het gefilterde en behandelde water terug naar het zwembad. Daarbij schaft u bij uw zwembad een aangepaste afdekking aan.

Kies uit verschillende soorten afwerkingen

U heeft bij het bouwen van een overloopzwembad keuze uit verschillende afwerkingsmaterialen. Maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten en ontdek al onze mogelijkheden. Denk hierbij aan:

Maak een afspraak voor uw zwembad

Wilt u graag meer te weten komen over onze wellnessprojecten? Of wenst u graag een plan voor een overloopzwembad in uw tuin? Bezoek ons in Aartselaar nabij Antwerpen van maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 18u. Daarnaast bent u steeds welkom na het maken van een afspraak.
 

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?