Overloopzwembad

Een overloopzwembad creëert een prachtig spiegeleffect dat een esthetische meerwaarde biedt aan uw tuin of terras. Bij Relex kunt u terecht voor gespecialiseerd ontwerp, realisatie en onderhoud van uw zwembad. Naast een mooi esthetisch effect, heeft een overloopzwembad ook een snellere waterdoorstroming dan andere zwembaden. U bent dan gegarandeerd van de beste waterkwaliteit, zodat u met een gerust hart kunt zwemmen.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Hoe werkt een overloopzwembad?

Bij een overloopzwembad loopt het water over de randsteen heen en vloeit het naar een goot. Via deze goot komt het water in de buffertank terecht. Door middel van een filterinstallatie vindt het waterbehandelingsproces plaats, zodat uw waterkwaliteit altijd voldoende is. Uiteindelijk stroomt het gefilterde en behandelde water via de bodeminlaten terug naar het zwembad, waar u altijd in fris en schoon water zwemt. Om de waterkwaliteit in uw overloopzwembad nog beter te behouden, schaft u tevens een afdekking aan. Zo blijft het water afgedekt wanneer u niet aan het zwemmen bent. Bij het bouwen van een overloopzwembad heeft u ruime keuze uit verschillende afwerkingsmaterialen, zoals:

  • Vinylester
  • Folie
  • Mozaïek
  • Tegels
  • Zichtbeton

 

Laat u verrassen in ons Experience Center

Onze interieurarchitecten adviseren u graag tijdens een persoonlijke afspraak in het Relex Experience Center. Bel hiervoor +32 3 361 08 00 en dan plannen wij graag een afspraak voor u in. Bekijk ook eens onze realisaties om inspiratie op te doen over u overloopzwembad.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?