Filterinstallaties

Of u nu een klein of een groot zwembad hebt, binnen of buiten, privé of openbaar, Relex bouwt de ideale filterinstallatie. Die combineert superieure kwaliteit en gebruiksgemak door automatisatie altijd met onberispelijke hygiëne. Wij zijn al meer dan 25 jaar expert in Vlarem-normen.

"Zorgeloos genieten in een onberispelijk zwembad"De meest eenvoudige en doeltreffende manier om privézwembaden en -whirlpools te desinfecteren, is door chloor te gebruiken. Met onze volautomatische meet- en doseerinstallaties bent u gerust dat uw zwemwater in topconditie is. Werkt u liever chloorvrij? Dan kunnen wij desinfecteren met behulp van zuurstofwater en UV-lampen. We bemeten de filterdiameter groter. Het resultaat? Zuiver, gezond en aangenaam zwemwater dat geur- en smaakloos is en niet irriteert.

Filterinstallatie voor particulieren

Voor privézwembaden wordt meestal een zandfilter gebruikt met daarin koolstof, kwartszand en verschillende afmetingen grind. Het ideale formaat van de filterinstallatie overleggen we samen met u, afhankelijk van uw kwaliteitseisen, het formaat van het zwembad, het gebruik en de omgeving.

Filterinstallatie voor professioneel gebruik

Deze installaties moeten voldoen aan de strenge eisen die staan beschreven in VLAREM II bis. Onder andere filterdiameter, filtersnelheid en pomp- capaciteit worden hier opgelegd. Wij zijn al meer dan 25 jaar expert in deze materie.

Wat kunnen we voor u doen?

Wil u graag meer te weten komen over onze projecten? Kom ons bezoeken van maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 17u. Daarnaast bent u steeds welkom na het maken van een afspraak.

Wilt u ons volgen?