Zwembad kopen

Als u een zwembad gaat kopen dan wenst u pure luxe, behaaglijkheid en technologische perfectie. De specialisten van Relex combineren knowhow met een sublieme esthetiek en geavanceerde technieken. Uw zwembad zal door deze combinatie van superieure kwaliteit met onberispelijke hygiëne zijn. Wij zien graag dat al uw wensen en ideeën verwerkt worden in uw stukje paradijs. Zo bouwen wij bijvoorbeeld betonnen zwembaden en zwembaden die eindigen in glas of met een beweegbare bodem, maar ook exclusieve zwembaden met kleurenverlichting of onderwatermuziek voor extra sfeer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Laat u goed informeren vooraleer u een zwembad gaat kopen

Het kopen van een zwembad is een belangrijke beslissing en een grote investering. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, bent u altijd welkom in het Relex Experience Center om inspiratie op te doen. Hier zullen onze experts u met plezier informeren over de ontelbare mogelijkheden. Wij hebben meerdere exclusieve zwembaden van hoogwaardige kwaliteit in ons gamma.

Daarnaast voorzien wij u graag van de extra elementen als u een zwembad komt kopen. Wilt u graag uw privézwembad proper houden of heeft u een zwembad dat dient te voldoen aan de Vlarem-normen? Wij hebben de ideale geautomatiseerde filterinstallatie voor u beschikbaar. Uiteraard hebben wij ook diverse afdekkingen in ons gamma, zodat u het zwembad esthetisch kunt afdekken wanneer u niet aan het zwemmen bent. De afdekking is absoluut geen detail wat vergeten mag worden en geeft de perfecte afwerking aan betonnen of exclusieve zwembaden.

Kom inspiratie opdoen in ons Experience Center

Wilt u meer te weten komen over onze uiteenlopende wellnessprojecten, zoals economisch voordelige betonnen zwembaden of esthetische exclusieve zwembaden? Bezoek dan het Relex Experience Center of maak een afspraak via +32 3 361 08 00. Onze experts ontvangen u graag en adviseren u met plezier over het kopen van een zwembad.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?