Onderloopzwembad

Voor liefhebbers van een strak design is een onderloopzwembad een aanrader. Voor de professionele bouw van uw zwembad vertrouwt u op Relex. Doordat het water bij een onderloopzwembad net onder de boordsteen wegloopt, kan uw terras doorlopen tot aan het water. Het wateroppervlak bevindt zich maximaal 5cm onder de boordstenen. Bij zowel een overloop- als een onderloopzwembad is niet enkel het visuele aspect van belang, maar ook de waterdoorstroming is sneller dan bij andere types zwembaden. Zo hebt u gegarandeerd de beste waterkwaliteit.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Hoe werkt een onderloopzwembad juist?

Het water loopt net onder de terrassteen weg en vloeit naar de goot alvorens het in de buffertank terechtkomt. Daarna gebeurt het waterbehandelingsproces in de filterinstallatie. Met deze installatie bent u altijd verzekerd van een onberispelijke hygiëne. Vervolgens komt het gefilterde water via de bodeminlaten terug in het zwembad.

Kies de afwerking die aansluit bij uw smaak

Voor de afwerking van uw onderloopzwembad kiest u uit verschillende materialen. Denk hierbij aan tegels, folie, mozaïek en meer. Ontdek alle mogelijkheden tijdens een afspraak met één van onze interieurarchitecten.

Maak een afspraak bij de zwembadbouwer

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een onderloopzwembad? Of wilt u meer te weten komen over onze wellnessprojecten? Kom ons bezoeken in Aartselaar nabij Antwerpen van maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 18u. Daarnaast bent u steeds welkom na het maken van een afspraak.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?