Zwembad kopen

Relex, gevestigd in Aartselaar, is de expert wanneer u graag een zwembad wilt kopen en laten plaatsen. Of u nu een klein of een groot zwembad wilt laten aanleggen, binnen of buiten, privé of openbaar – wij plaatsen het voor u! We zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw zwembad op maat. Daarbij combineren wij onze kennis met een prachtige esthetiek en geautomatiseerde technieken. Op die manier bent u bij het laten bouwen en plaatsen van een zwembad verzekerd van het allerbeste resultaat van superieure kwaliteit met onberispelijke hygiëne.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Een zwembad kopen en laten plaatsen door specialisten

Relex bestaat uit een team van professionele zwembadbouwers die geen klus uit de weg gaan. Wanneer u een zwembad bij ons komt kopen en wilt laten bouwen zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos! Wij plaatsen uw zwembad met kleurenverlichting en met onderwatermuziek voor extra sfeer. We bouwen het uit beton of Polystone, laten uw zwembaden eindigen in glas of plaatsen beweegbare bodems in uw zwembad. En dat is nog maar het begin! Ons eigen studiebureau en onze interieurarchitecten bundelen technische expertise, zakelijk advies, innovatieve oplossingen en toonaangevende merken. Zo laten we het plaatsen van uw zwembad zo vlot mogelijk verlopen. Wilt u een zwembad op maat kopen en laten bouwen en plaatsen? De verschillende typen zwembaden die u door ons kunt laten aanleggen zijn:

De aanleg van uw zwembad gebeurt telkens op professionele wijze, ongeacht welk type u verkiest. We houden uw wensen uiteraard voortdurend in het achterhoud bij het plaatsen van uw zwembad. Wilt u een nieuw zwembad laten aanleggen door ons team, maar kunt u maar niet kiezen? Bekijk dan alvast onze zwembadrealisaties om inspiratie op te doen.

Kies ervoor om uw zwembad te laten bouwen door onze experts

Bij de aanleg van uw zwembad of ander project streven we ernaar om de meest innovatieve, toonaangevende zwembad- en wellnessbouwer te zijn voor de particulier en de professional. Onze specialisten realiseren uw project van a tot z. Naast het laten aanleggen van uw zwembad, rekent u bijvoorbeeld ook op ons voor het onderhoud. Bent u van plan om een zwembad te kopen en laten plaatsen? Kom onze showroom in Aartselaar bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 18u. Daarnaast bent u steeds welkom na het maken van een afspraak

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?