Zwembad kopen

✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Relex is de expert wanneer u graag een zwembad wilt kopen en laten plaatsen. Of u nu een klein of een grote zwembad wilt, binnen of buiten, privé of openbaar – wij plaatsen het voor u! We zijn gespecialiseerd in het ontwerp, laten aanleggen en het onderhoud van unieke zwembad- en wellnessprojecten. Daarbij combineren wij onze kennis met een sublieme esthetiek, geavanceerde en geautomatiseerde technieken. Op die manier bent u bij het laten bouwen en plaatsen van een zwembad verzekerd van het allerbeste resultaat en van superieure kwaliteit met onberispelijke hygiëne.

Een zwembad kopen en laten plaatsen op maat

Relex bestaat uit een team van professionele zwembadbouwers die geen klus uit de weg gaan. Wanneer u een zwembad bij ons komt kopen en wilt laten bouwen zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos! Wij plaatsen uw zwembad met kleurenverlichting en met onderwatermuziek voor extra sfeer. We bouwen het uit beton of Polystone, laten uw zwembaden eindigen in glas of plaatsen beweegbare bodems in uw zwembad. En dat is nog maar het begin! Ons eigen studiebureau en onze interieurarchitecten bundelen technische expertise, zakelijk advies, innovatieve oplossingen en toonaangevende merken tot een uniek totaalconcept op maat. Wilt u een zwembad op maat kopen en laten bouwen en plaatsen? De verschillende typen zwembaden die u door ons kunt laten aanleggen zijn:

Wat kunnen we voor u doen?

Wij streven ernaar om de meest innovatieve, toonaangevende zwembad- en wellness bouwer te zijn voor de particulier en de professional. Onze specialisten realiseren uw project van A tot Z. Het laten aanleggen van uw zwembad door ons, betekent een bad waar u altijd al van droomde! Bent u van plan om een zwembad te kopen en laten plaatsen in en nabij Antwerpen? Kom ons bezoeken van maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 18u. Daarnaast bent u steeds welkom na het maken van een afspraak. Bekijk zeker eens onze andere realisaties om inspiratie op te doen voor het laten aanleggen of bouwen van een zwembad nabij Antwerpen.
 

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?