Zwembadbouwers Antwerpen

Relex bestaat uit een team van professionele zwembadbouwers in Antwerpen. Als zwembadspecialist zijn we experts in het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van unieke zwembad- en wellnessprojecten. Wij staan voor continue innovatie, superieure kwaliteit en maatwerk voor zowel de particulier als voor professionals. Kom ons bezoeken in onze showroom en ontdek ons Experience Center. Relex, gevestigd in Aartselaar, maakt deel uit van de Hifferman Group, een investeringsholding met Vlaamse roots. Reken op ons als uw zwembadbouwer en wellnessbouwer.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

De zwembadbouwers zorgen voor een uniek design in de provincie Antwerpen

Als zwembadspecialist geven we mee vorm aan uw dromen en plannen. Ons eigen studiebureau en onze interieurarchitecten bundelen technische expertise, zakelijk advies, innovatieve oplossingen en toonaangevende merken tot een uniek totaalconcept op maat. Onze specialisten realiseren uw project van a tot z. Van bij de start van de productie in onze eigen schrijnwerkerij tot bij de uitvoering van de werken hanteren de zwembadbouwers de strengste normen voor onze installaties, kwaliteit en afwerking in de provincie Antwerpen en daarbuiten. Wij werken hiervoor samen met tal van partners en leveren waar nodig het project conform de Vlarem II-wetgeving op.

Vertrouw op onze zwembadspecialist of wellnessbouwer voor het onderhoud

Wij staan dag én nacht voor u klaar en dat 7 op 7, zodat u altijd een zwembadspecialist of wellnessbouwer van ons bedrijf kunt inschakelen. Gaat er plots iets kapot en is er onderhoud aan uw zwembad nodig? Dan komen wij zo snel mogelijk langs! Wij zijn ook uw partner bij uitstek wat betreft automatisering, domotica en energievriendelijke wellness-oplossingen. Zo bent u zeker van een duurzame investering.

Kies voor ons als uw zwembadspecialist en wellnessbouwer en reken op innovatie

Wij streven ernaar om de meest innovatieve, toonaangevende zwembad- en wellnessbouwer te zijn voor de particulier en de professional. Onze zwembadbouwers uit Aartselaar, nabij Antwerpen, blinken uit voor klanten in advies, realisatie en ondersteuning op architecturaal, technisch en uitvoerend vlak. Kies ervoor om een zwembad te kopen bij ons bedrijf en geniet van onze service.

Wat kunnen we voor u doen?

Wilt u graag meer te weten komen over onze wellnessprojecten? Bezoek onze zwembadbouwers uit Aartselaar, nabij Antwerpen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 18u. Daarnaast bent u steeds welkom op afspraak. Zoekt u nog inspiratie voor uw project? Neem dan alvast een kijkje in onze realisaties. Als zwembadspecialist en wellnessbouwer kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?