Zwembadbouwers Antwerpen

Het team van Relex bestaat uit professionele zwembadbouwers uit de regio Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van unieke zwembad- en wellnessprojecten. Door continue innovatie, superieure kwaliteit en maatwerk creëren wij de meest buitengewone opdrachten voor zowel particulieren als professionals. Wilt u graag inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom en ontdek ons uitgebreide Experience Center.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Unieke designs van de zwembadbouwers in regio Antwerpen

Bij Relex hechten wij veel belang aan uw dromen en plannen. Met ons eigen studiebureau en onze professionele interieurarchitecten bundelen we technische expertise, zakelijk advies, innovatieve oplossingen en toonaangevende merken tot een uniek totaalconcept op maat. Daarna realiseren onze specialisten uw project van A tot Z. De zwembadbouwers hanteren de strengste normen in de provincie Antwerpen en daarbuiten voor de installaties, kwaliteit en afwerking van het project. Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt Relex samen met tal van partners. Projecten worden waar nodig afgeleverd conform de Vlarem II-wetgeving.

Service de klok rond bij het Relex Service Center

De ervaren technici en zwembadbouwers uit de regio Antwerpen staan dag én nacht voor u klaar bij problemen en onderhoud. Ons team is thuis in alle zwembad- en wellnesstechnieken zodat u snel geholpen kunt worden met een deskundig antwoord of een professionele oplossing. Door onze ongeëvenaarde 24 op 24 dienst kunt u gegarandeerd genieten van welverdiende rust en ontspanning. Bent u al klant van ons en ervaart u een probleem? Log dan eenvoudig in op de website en maak een afspraak voor het onderhoud of herstel van uw faciliteiten.

Doe inspiratie op in onze showroom

Wilt u graag meer te weten komen over onze uiteenlopende wellnessprojecten? Bezoek dan onze zwembadbouwers in ons Relex Experience Center te Aartselaar in de provincie Antwerpen. Wenst u graag meer informatie of wilt u een afspraak plannen in onze showroom buiten openingstijd? Neem dan contact op met +32 3 361 08 00, wij staan u graag te woord.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?