Zwembadbouwers in provincie Antwerpen

Als professionele zwembadbouwers in Antwerpen zijn wij experts in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van unieke zwembad- en wellnessprojecten. Als aannemer verzorgen wij superieure kwaliteit en maatwerk in elk zwembad voor zowel particulieren als professionals. Wij zijn een echte zwembadspecialist en zorgen voor al uw waterpret en rustgevende wellness. De zwembadbouwers van Relex, gevestigd in Boom, maken deel uit van de Milaneau Group. Wij staan voor u klaar als zwembadbouwer en wellnessbouwer.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Onze zwembadbouwers zorgen voor een uniek design

Als zwembadspecialist geven we mee vorm aan uw dromen en plannen. Wij bundelen technische expertise, zakelijk advies, innovatieve oplossingen en toonaangevende merken tot een uniek totaalconcept op maat. Onze specialisten realiseren uw project vanaf het ontwerp tot de oplevering. Van bij de start van de productie in onze eigen schrijnwerkerij tot bij de uitvoering van de werken hanteren onze zwembadbouwers de strengste normen inzake duurzaamheid, kwaliteit en afwerking. Zo kunt u bij ons exclusieve zwembaden op maat bekomen. Als aannemer werken wij hiervoor samen met tal van partners en bouwen het zwembad conform de Vlarem II-wetgeving op.

Vertrouw op onze zwembadspecialist of wellnessbouwer

Wij staan steeds voor u klaar als aannemer voor een zwembad, zodat u altijd kunt rekenen op een zwembadspecialist of wellnessbouwer van ons bedrijf om u uit de nood te helpen als er iets fout zou gaan of als er vragen zijn. Heeft u onderhoud aan uw zwembad nodig of wilt u een nieuw zwembad bouwen? Dan komen wij bij u langs! Wij zijn ook uw partner bij uitstek wat betreft automatisering, domotica en energievriendelijke wellness-oplossingen. Zo bent u zeker van een duurzame investering als u een professionele wellness wenst uit te baten.

Als zwembadspecialist en wellnessbouwer staan wij klaar voor particulieren en professionals

Wij streven ernaar om de meest innovatieve, toonaangevende, en vooral betrouwbare zwembadbouwer en wellnessbouwer te zijn voor zowel particulieren als professionals. Als zwembadbouwers blinken wij uit in advies, realisatie en ondersteuning. Kies ervoor om een zwembad te kopen bij ons bedrijf. Als aannemer zorgen wij ervoor dat u altijd geniet van onze uitstekende service bij het bouwen van uw zwembad.

Laat ons u helpen

Wilt u graag meer te weten komen over onze wellnessprojecten? Zoekt u nog inspiratie vooraleer u ons als aannemer wilt inschakelen voor het bouwen van uw zwembad? Neem dan alvast een kijkje in onze realisaties. Als zwembadspecialist en wellnessbouwer kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden. Bezoek onze zwembadbouwers van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 17u.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?