Totaalproject zwembaden

Totaalproject voor zwembaden

Wilt u een specialist inschakelen voor een totaalproject voor zwembaden? Dan is Relex de perfecte partner voor u. Ons bedrijf in Aartselaar voorziet u van a tot z wanneer u ons inschakelt. We werken bovendien zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zo mochten we in het verleden al projecten voorzien voor wellnesscentra over heel Europa.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Wat doen we bij een totaalproject voor zwembaden?

Bij Relex nemen we graag alle zorgen uit handen. Wilt u een zwembad kopen? Dan rekent u op onze specialisten voor uw totaalproject. Wanneer u ons inschakelt, zullen we eerst met u samenzitten om uw wensen te bespreken. Op basis van die wensen werken we allereerst een ontwerp uit. Bent u fan van strakke designs? Dan zullen wij bijvoorbeeld een monoblockzwembad aanraden. Of zoekt u naar een binnenzwembad? Ook dat kan bij ons Nadat u uw akkoord geeft, gaan we over tot het aanleggen van uw zwembad. Dat gebeurt uiteraard op professionele wijze, zodat u alleen maar tevreden kunt zijn van het eindresultaat. Onze service stopt echter niet wanneer uw zwembad gebouwd is. Zo staan we ook in voor het onderhoud. Wilt u enkele jaren later uw zwembad laten renoveren? Ook dat kunnen we voor u verwezenlijken.

Reken op ons voor uw totaalproject

Voor uw totaalproject voor zwembaden, bent u meer dan welkom bij ons bedrijf uit Aartselaar. Wilt u uw wensen graag overlopen of wilt u allereerst wat meer informatie over de mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek door te bellen naar +32 3 361 08 00 of via het online contactformulier.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?