Binnenzwembaden

Binnenzwembaden

Bent u op zoek naar een specialist in binnenzwembaden? Dan kunt u terecht bij Relex in Aartselaar. Wij voorzien al jaren projecten op maat voor particulieren en bedrijven, waaronder openbare zwembaden en wellnesscentra verspreid over heel Europa. Ontdek de mogelijkheden voor uw binnenzwembad bij ons bedrijf.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Onze opties voor binnenzwembaden

Bij Relex zijn we gespecialiseerd in exclusieve zwembaden op maat. We bieden dan ook mogelijkheden in allerlei materialen, stijlen en vormen aan. Wilt u ons inschakelen voor de bouw van een openbaar binnenzwembad? Dan is een zwembad met mozaïek zeker een aanrader. Daarmee kunt u veel kanten op en heeft u de mogelijkheid om uw binnenzwembaden volledig te personaliseren. Uiteraard bent u ook als particulier meer dan welkom bij ons. Bent u voornamelijk fan van luxe zwembaden? Dan is een overloopzwembad zeker de moeite! Wij overlopen uiteraard graag de verschillende opties met u, zodat u zeker kiest voor een oplossing die volledig naar wens is.

Kies voor uw binnenzwembad op maat

Wilt u ook in de winter heerlijk kunnen zwembad? Of wilt u als openbaar zwembad investeren in nieuwe binnenzwembaden? In beide gevallen kunt u terecht bij ons in Aartselaar. Maak vandaag nog een afspraak via het contactformulier of bel naar +32 3 361 08 00. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we alle mogelijkheden en voorkeuren.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?