Luxe zwembaden

Luxe zwembaden

Bent u op zoek naar een specialist in luxe zwembaden op maat? Dan kunt u terecht bij Relex uit Aartselaar. Wij zijn gespecialiseerd in high-end zwembaden en helpen u bij het design, bij de bouw en bij het onderhoud van uw project. Zowel particulieren als wellnesscentra over heel Europa behoren tot ons klantenbestand. Schakelt u ons als volgende in voor een luxe zwembadconstructie? Ontdek de mogelijkheden voor high-end zwembaden!

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Luxe zwembaden op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het voorzien van totaalprojecten voor zwembaden. Dat wil zeggen dat we ons niet enkel bezighouden met uw op maat gemaakte luxe zwembadconstructie, maar ook met het design en het onderhoud van zwembaden. We bieden verschillende soorten high-end zwembaden aan. Mag het wat opvallender? Dan is een zwembad met mozaïek vast iets voor u! Bent u eerder fan van zwembaden met een strakker design? We zorgen voor luxe zwembaden perfect op maat. Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in:

Twijfelt u voor het design tussen verschillende soorten zwembaden? Kijk dan zeker eens tussen onze realisaties! Hier kunt u al wat inspiratie opdoen zodat we uw luxe zwembadconstructie nog meer volgens uw wensen kunnen bouwen.

High-end zwembaden voor particulieren en bedrijven

Bij Relex in Aartselaar zorgen we voor luxe zwembaden op maat van particuliere klanten, maar bedrijven kunnen ons inschakelen voor het design en de bouw van hun zwembad. Zo hebben we in het verleden al tal van exclusieve zwembaden gebouwd bij wellnesscentra in het hele land. Met onze focus op innovatie en creativiteit proberen we keer op keer voor prachtige, originele oplossingen te zorgen die perfect aansluiten bij de rest van het interieur, tuin, woning of wellnesscentrum. Uw luxe zwembadconstructie wordt volledig volgens de Vlarem II-wetgeving ontworpen en geplaatst door onze ervaren zwembadbouwers.

Reken op ons team voor uw luxe zwembadconstructie

Wilt u Relex inschakelen voor het design en het bouwen van luxe zwembaden op maat? Maak dan een afspraak bij onze zwembadbouwers via het contactformulier. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek kunnen we de verschillende mogelijkheden overlopen en kunt u al uw wensen doorgeven. Nadien zitten wij samen met ons team van specialisten met elks hun eigen expertise. Met uw wensen in het achterhoofd, zorgen we voor een prachtig, uniek ontwerp. Gaat u akkoord met dat ontwerp? Dan kan de luxe zwembadconstructie beginnen! Zit u met vragen over onze high-end zwembaden? Dan kunt u ons gerust bellen op het nummer +32 3 361 08 00, of uw vragen stellen tijdens het kennismakingsgesprek.
 

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?