Exclusieve zwembaden

Wanneer u denkt aan exclusieve zwembaden wilt u natuurlijk pure luxe en pure technologische perfectie. Bij Relex in Aartselaar, onderdeel van de Milaneau Group, combineren we knowhow met een sublieme esthetiek, geavanceerde en geautomatiseerde technieken, zodat u steeds zeker bent van topkwaliteit met onberispelijke hygiëne.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Kies uit verschillende exclusieve zwembaden op maat

Als u een zwembad gaat kopen, is het een belangrijke beslissing welk type zwembad u kiest. Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden! In ons aanbod heeft u de keuze uit de volgende exclusieve zwembaden op maat:

Twijfelt u tussen verschillende mogelijkheden of wenst u dat we de voordelen van elk type even op een rijtje zetten voor u? Onze zwembadspecialisten luisteren graag naar uw wensen en bezorgen u op basis daarvan een aangepaste offerte.

Verschillende afwerkingen

Wij bouwen exclusieve zwembaden met verschillende afwerkingen:

Natuurlijk zijn de mogelijkheden oneindig en kunt u ze ook combineren. Kies uw op maat gemaakte oplossing uit ons aanbod aan exclusieve zwembaden!

Kies voor een zwembad op maat van uw tuin

Wilt u graag meer te weten komen over onze exclusieve zwembaden op maat? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 17u. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken voor meer informatie als u een van onze exclusieve zwembaden wilt aanschaffen.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?