Exclusieve zwembaden

Wanneer u denkt aan exclusieve zwembaden wilt u natuurlijk pure luxe, pure behaaglijkheid en pure technologische perfectie. Bij Relex, uit Aartselaar, combineren we knowhow met een sublieme esthetiek, geavanceerde en geautomatiseerde technieken, zodat u steeds zeker bent van het resultaat en van superieure kwaliteit met onberispelijke hygiëne. Zo bouwen wij bijvoorbeeld betonnen zwembaden, zwembaden uit Polystone, zwembaden die eindigen in glas, met kleurenverlichting en met onderwatermuziek voor extra sfeer, met beweegbare bodems en veel, veel meer. Kies uw op maat gemaakte oplossing uit ons aanbod aan exclusieve zwembaden!

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Kies uit verschillende exclusieve zwembaden op maat

Als u een zwembad gaat kopen, is het een belangrijke beslissing welk type zwembad u kiest. Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden! In ons aanbod heeft u de keuze uit de volgende exclusieve zwembaden op maat:

Twijfelt u tussen verschillende mogelijkheden of wenst u dat we de voordelen van elk type even op een rijtje zetten voor u? Wij luisteren graag naar wat voor zwembaden u verkiest en wat uw wensen zijn en komen op basis daarvan met een op maat gemaakt idee op de proppen.

Kies voor een zwembad op maat van uw tuin

Wilt u graag meer te weten komen over onze exclusieve zwembaden op maat? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Aartselaar. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 18u. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken voor meer informatie als u een van onze exclusieve zwembaden wilt aanschaffen.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?