Zwembaden

Pure luxe, pure behaaglijkheid, pure technologische perfectie. Onze zwembaden combineren de knowhow met een sublieme esthetiek, geavanceerde en geautomatiseerde technieken. Zodat u steeds zeker bent van het resultaat en van superieure kwaliteit met onberispelijke hygiëne. Zo bouwen wij zwembaden uit beton of Polystone, zwembaden die eindigen in glas, met kleurenverlichting en met onderwatermuziek voor extra sfeer, met beweegbare bodems en veel, veel meer. Wilt u een zwembad op maat kopen? Ontdek hier verschillende types en hun mogelijke afwerkingen.

Overige informatie

Waterattracties

De beleving in uw zwembad een extra dimensie geven? Dat kan met verschillende waterattracties. Ontdek ze hier.

Filterinstallaties

Of u nu uw privézwembad proper wil houden, of een zwembad voor publiek gebruik dat dient te voldoen aan de Vlarem-normen, wij hebben de ideale geautomatiseerde filterinstallatie.

Afdekkingen

Ook wanneer u niet aan het zwemmen bent, wenst u een esthetische oplossing. De afdekking is dus geen detail, maar een belangrijke afwerking. Bekijk de verschillende types afdekkingen die wij in ons gamma hebben.

Besturing

Bij een moderne wellness hoort een innovatief bedieningssysteem. Met de Optimizer kan u uw complete wellness-ruimte met een ongeëvenaard comfort bedienen, monitoren én optimaliseren. Ook vanaf afstand.

Producten & accessoires

In onze online wellness-shop vindt u een ruim aanbod aan producten die u maximaal van uw wellness-moment laten genieten.

Wat kunnen we voor u doen?

Wil u graag meer te weten komen over onze projecten? Kom ons bezoeken van maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 17u. Daarnaast bent u steeds welkom na het maken van een afspraak.

Wilt u ons volgen?