Infinity-zwembaden

Infinity-zwembaden

Infinity-zwembaden creëren, zoals de naam al verklapt, een soort van eindeloos uitzicht. Dat effect ontstaat doordat het water tot aan de rand komt en zelfs een beetje overstroomt. Doordat de rand niet zichtbaar is, lijkt het alsof het water en de horizon in elkaar overvloeien. Bent u fan van dit type zwembad? Dan kunt u dat laten plaatsen door Relex, uw zwembadspecialist uit Aartselaar.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

De pracht van infinity-zwembaden

Infinity-zwembaden behoren tot de categorie van overloopzwembaden, waarbij het water over de rand stroomt. Op deze manier wordt een prachtig visueel effect gecreëerd. In het geval van een infinity-zwembad, lijkt het alsof het water zich eindeloos uitstrekt. Dit type komt dan ook het meest tot zijn recht op plekken met een mooi, ver uitzicht, bijvoorbeeld op een wat hoger landschap. Wilt u zo’n soort zwembad laten bouwen? U heeft de keuze uit verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor een zwembad in beton, maar ook voor polyester. Een ding is zeker: indien u fan bent van luxe zwembaden, is een infinity-zwembad de perfecte keuze voor u!

Laat uw zwembad door ons plaatsen

Wilt u een zwembad kopen en bent u voornamelijk geïnteresseerd in infinity-zwembaden? Maak dan vandaag nog een afspraak bij ons bedrijf in Aartselaar. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we de verschillende mogelijkheden bespreken en kunt u uw wensen en voorkeuren uiten. Wij creëren vervolgens een ontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen. Contacteer ons door te bellen naar +32 3 361 08 00.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?