Betonnen zwembaden

Geniet van een ultiem moment van rust en ontspanning in een van onze betonnen zwembaden. Bij Relex zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van unieke zwembad- en wellness-projecten. Zo rekent u als particulier of professional van maatwerk en superieure kwaliteit!

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Ontvang alle elementen bij de betonnen zwembaden

Naast dat u bij ons betonnen zwembaden komt kopen, voorzien we graag de nodige extra’s. Wilt u bijvoorbeeld de beleving in uw zwembad een extra dimensie geven? Dat kan met verschillende waterattracties voor exclusieve en betonnen zwembaden. Daarnaast installeren we filterinstallaties. Of u nu uw privézwembad proper wil houden, of een zwembad voor publiek gebruik dat dient te voldoen aan de Vlarem-normen, wij hebben de ideale geautomatiseerde filterinstallatie. Uiteraard vindt u in het aanbod ook diverse afdekkingen voor betonnen zwembaden. Ook wanneer u niet aan het zwemmen bent, wenst u een esthetische oplossing. De afdekking voor betonnen en andere zwembaden is dus geen detail, maar een belangrijke afwerking. Bekijk de verschillende types afdekkingen.

Ontdek de mogelijkheden voor uw situatie

Bekijk onze zwembadrealisaties om inspiratie op te doen en ontdek welke mogelijkheden bij uw situatie aansluiten. We luisteren graag naar uw wensen omtrent betonnen zwembaden tijdens een persoonlijk gesprek. Kom ons bezoeken in Aartselaar, nabij Antwerpen van maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 18u. Daarnaast bent u steeds welkom na het maken van een afspraak.     
 

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?