Uw zwembad voorzien van onderhoud

Indien u zo lang mogelijk wilt genieten van uw zwembad, is regelmatig onderhoud van alle technische installaties noodzakelijk. Regelmatig een gespecialiseerde firma inschakelen is daarbij een slimme zet. Relex uit Boom, onderdeel van de Milaneau Group, komt graag bij u langs voor het onderhoud van uw zwembad, zowel voor privé- als professionele zwembaden.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Uw zwembad gaat langer meer dankzij regelmatig onderhoud

Een zwembad kopen is een ingrijpende beslissing, en daarom bieden wij u de nodige ondersteuning bij elk aspect, zo ook het onderhoud. Er zijn verschillende zaken die u kunt doen wat het onderhoud van uw zwembad betreft. Zo dient u in de eerste plaats uw filter regelmatig schoon te maken. Hier kan allerlei vuil in komen, waardoor deze kan verstoppen. Daarnaast is het ook belangrijk dat u de juiste dosis chloor gebruikt. Wilt u er zeker van zijn dat het onderhoud van uw zwembad volledig en professioneel wordt uitgevoerd? Dan bent u meer dan welkom bij onze zaak. Wij zorgen voor totaalprojecten voor zwembaden. Dat wil zeggen dat we het ontwerpen, bouwen, renoveren en onderhouden van zwembaden voor onze rekening nemen. Heeft u al een skimmer voor uw zwembad? Dit apparaat zuigt groter vuil zoals bladeren en takjes op en is erg doeltreffend!

Laat uw zwembad professioneel onderhouden

Wilt u het onderhoud van uw zwembad door onze professionals laten uitvoeren? Onze specialisten uit Boom komen graag bij u langs! Maak een afspraak via het contactformulier. Wij zorgen voor een grondig onderhoud en geven graag tips mee, zodat de levensduur van uw zwembad aanzienlijk verlengd wordt.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?