Zwembad onderhoud

Uw zwembad voorzien van onderhoud

Indien u zo lang mogelijk wilt genieten van uw zwembad, is regelmatig onderhoud uiteraard noodzakelijk. U kunt in de eerste plaats zelf uw zwembad zo goed mogelijk proper houden. Daarnaast kan het echter ook slim zijn om regelmatig een gespecialiseerde firma in te schakelen. Relext uit Aartselaar komt graag bij u langs voor het onderhoud van uw zwembad.

Bekijk onze realisaties
✓ Hoge standaarden in design
✓ Uitstekende 24 op 24 service
✓ Klantbediening op nummer één

Uw zwembad gaat langer meer dankzij regelmatig onderhoud

Er zijn verschillende zaken die u kunt doen wat het onderhoud van uw zwembad betreft. Zo dient u in de eerste plaats uw filter regelmatig schoon te maken. Hier kan allerlei vuiligheid inkomen, waardoor deze kan verstoppen. Daarnaast is het ook belangrijk dat u de juiste dosis chloor gebruikt. Wilt u er zeker van zijn dat het onderhoud van uw zwembad volledig en professioneel wordt uitgevoerd? Dan bent u meer dan welkom bij onze zaak. Wij zorgen voor totaalprojecten voor zwembaden. Dat wil zeggen dat we het ontwerpen, bouwen, renoveren en onderhouden van zwembaden voor onze rekening nemen. Heeft u al een Skimmer voor uw zwembad? Dit apparaat zuigt groter vuil als bladeren en takjes op en is erg doeltreffend!

Laat uw zwembad professioneel onderhouden

Wilt u het onderhoud van uw zwembad door onze professionals laten uitvoeren? Onze specialisten uit Aartselaar komen graag bij u langs! Maak een afspraak via het contactformulier. Wij zorgen voor een grondig onderhoud en geven graag tips mee, zodat de levensduur van uw zwembad aanzienlijk verlengd wordt.

Oneindig veel mogelijkheden

Esthetiek, technologie en service, dat is de essentie van onze totaalconcepten en daar maken wij elke dag werk van. We tonen u graag ons gamma in onze showroom en Experience Center. Maak een afspraak en ontdek en ervaar de mogelijkheden.

Wilt u ons volgen?