Iglusauna

Dit nieuwe, exclusieve product is geïnspireerd op de sauna’s van het Hoge Noorden, waar het écht koud is. Onze handgemaakte Iglusauna geeft een extra dimensie aan het buitensaunagebeuren en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen.

“De gulle warmte van een sauna helpt u volledig opladen”

Afwerking

De buitenkant van de Iglusauna is afgewerkt met sparrenhout, dat in verschillende tinten verkrijgbaar is, en de binnenkant met hoogwaardig espenhout. Voor elke sauna worden zo'n 2500 latjes gebruikt die telkens manueel worden aangebracht, waardoor elke sauna uniek is.

Meerdere groottes

De Iglusauna is in 3 maten verkrijgbaar, de enkelvoudige sauna met een maximumcapaciteit van 4 personen; de dubbele sauna met een maximumcapaciteit van 6 personen en de trippelsauna die ook plaats heeft voor 6 personen, maar tevens nog een doucheruimte bevat.

Unieke beleving

De ronde vorm van de Iglusauna brengt een unieke beleving, die het best tot uiting komt tussen de 70-80°C. Door de houten latjes en de ruimtelijkheid van de Iglusauna ontstaat er een aangenaam klimaat in de sauna.

Wat kunnen we voor u doen?

Wil u graag meer te weten komen over onze projecten? Kom ons bezoeken van maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 17u. Daarnaast bent u steeds welkom na het maken van een afspraak.

Wilt u ons volgen?