Onderloopzwembaden

Voor liefhebbers van een strak design is een onderloopzwembad een aanrader. Doordat het water net onder de boordsteen wegloopt, kan uw terras doorlopen tot aan het water. Het wateroppervlak bevindt zich maximaal 5cm onder de boordstenen. Bij zowel een overloop- als een onderloopzwembad is niet enkel het visuele aspect uitmuntend, maar ook de waterdoorstroming is sneller dan bij andere types zwembaden. Zo hebt u gegarandeerd de beste waterkwaliteit.

“Een onderloopzwembad zorgt voor een strak en esthetisch uitzicht”

Zo werkt het!

Het water loopt net onder de terrassteen weg en vloeit naar de goot alvorens het in de buffertank terechtkomt. Daarna gebeurt het waterbehandelingsproces d.m.v. de filterinstallatie. Via de bodeminlaten komt het gefilterde en behandelde water terug in het zwembad.

Soorten afwerkingen

Vinylester

Folie

Mozaïek

Tegels

Zichtbeton

En zoveel meer

Verder bieden wij nog tal van andere afwerkingen aan. Maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten en ontdek al onze mogelijkheden.

Wat kunnen we voor u doen?

Wil u graag meer te weten komen over onze projecten? Kom ons bezoeken van maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 17u. Daarnaast bent u steeds welkom na het maken van een afspraak.

Wilt u ons volgen?